Skip to main content

Over ons

Twee aandeelhouders

Durafy is een bedrijf in de juridische vorm van een besloten vennootschap. Met slechts twee aandeelhouders heeft het bedrijf een kleine organisatie en daardoor met zogenaamde “korte lijnen” snel kan worden gehandeld. Iedere aandeelhouder heeft veel kennis en ervaring opgedaan in een eigen gebied. Zo is een aandeelhouder groot geworden in de installatietechniek en de ander werkzaam geweest in de juridisch/economische consultancy. Het streven is samen de markt kundig te bedienen.

Gespecialiseerd in verduurzaming

Durafy is gespecialiseerd in verduurzaming van woningen en gebouwen. Het doel is de beste verduurzamer te zijn in de markt. Daartoe heeft Durafy gemotiveerde monteurs en medewerkers in dienst.

Onderscheidend en maatwerk

Het beleid is erop gericht een enkel product te verkopen en dat is warmte: een comfortabel huis of gebouw. Durafy komt persoonlijk bij haar klanten thuis, op het bedrijf of het gebouw om te allen tijde maatwerk toe te passen. Durafy is in staat allerlei berekeningen (BENG en/of soortgelijke) op te stellen maar liever kijkt zij naar de gebruikers van het pand en daarmee naar het comfort dat wordt gewenst en ook vooral naar de gewoonten van de gezinsleden danwel collega’s. Het gaat immers om het gevoel van welbehagen van de mens waarbij altijd in het achterhoofd blijft de missie en noodzaak dit comfort zo efficiënt mogelijk te leveren en daarmee het product zo verstandig mogelijk in te stellen om duurzaam te zijn, nogmaals, door maatwerk te leveren.

Warmtepompen, warmteboilers, buffervaten, zonnepanelen en thuisbatterijen

Wij hebben derhalve warmtepompen, warmteboilers, buffervaten, zonnepanelen en thuisbatterijen op voorraad maar verkopen enkel een product! Wat bedoelen wij hiermee? Durafy meet de behoefte van de woning danwel het gebouw, kijkt naar haar bewoners en/of gebruikers en levert een combinatie van alle beschikbare producten om de woning danwel het gebouw comfortabel te laten zijn op een wijze dat duurzaam is en tegen een prijs waarin producten, diensten en installatie is opgenomen.

Bij Durafy krijgt u dus duurzaamheidsadvies en een warm huis en/of gebouw tegen de laagste prijs afhankelijk van uw behoefte! Wij maken graag kennis met u en wachten op uw telefoontje

045-2000 130

de medewerkers van

DURAFY BV

Download brochure